Főoldal

Hangszeres Est

Ezúttal nem mást, mint Schoblocher Barbarát és Jancsó Gábort sikerült meghívnunk a híres-neves Blahalouisianaból, hogy egy kötetlen beszélgetéssel egybekötött zenélgetés során meséljenek magukról, illetve eljátsszák egy-két számukat!

18:30 - kapunyitás

19:00 - előadás kezdete

FONTOS információ! Az eseményre a belépés ingyenes, azonban jelentkezéshez kötött! Jelentkezni ennek a formnak a kitöltésével lehetséges:

link

A form kitöltésének a határideje: 2017.04.10.(Hétfő) 23:59


Hangszer behozatali lista frissítés

Sziasztok!

A portán való zökkenőmentes hangszerbehozatal érdekében kérlek töltsétek ki az alábbi formot Az előző listát az alábbi linken találhatjátok meg.

Az első leadás időpontja 2017.04.02. Kérlek titeket igyekezzetek előtte kitölteni a formot.

Üdv.: MMMK

MMMK Est

Sziasztok!

Az első beugrók és kisZH-k megpróbáltatásai közepette minden szorgalmas mérnöktanoncban felébredhet a vágy, hogy pár óra erejéig kikapcsolja a mérnökbitet az agyában és önfeledten múlassa az időt barátaival és némi kellemes muzsikával karöltve.

Ezen hatalmas problémára a legoptimálisabb megoldás a 03. 29-én, tartandó MMMK Est, melyre egészen pontosan négy villanykaros bandát hívtunk el, hogy segítsenek élő koncertjeikkel karbantartani az arra fogékonyak (és mindenki más) agyát.

Kapunyitás: 18:00

Facebook esemény

Fellépők és az est programja:

19:00 - Reincarnation - Rock

20:00 - I'm Groove - Groove - Funk, Rock

21:30 - Share With Me - Indie-rock, Garage-rock

22:45 - Intent Mango - Funk, Soul

Az eseményre a belépés ingyenes, a jó hangulatot a zenészek mellett a Homár pult garantálja!

Tehát várunk mindenkit szeretettel 03. 29-én, szerda este 18:00-tól az FNT-be egy jó hangulatú veretésre!


MMMK Est jelentkezés

Sziasztok!

Újra elhozzuk a nagykoncertek hangulatát az FNT-be! Ehhez azonban a segítségetekre van szükségünk, ugyanis itt fellépő zenekarokat keresünk! Ha egy banda tagja vagy, van BME-es tagotok, és szeretnétek megmutatni mit tudtok a színpadon, ne habozzatok!

Paraméterek:

 • Helyszín: FNT
 • Időpont: 2017.03.29. (szerda)

Jelentkezni ennek formnak a kitöltésével tudtok!

link

A form kitöltésének a határideje: 2017.03.16 csütörtök 23:59.

Határidő után értkezett jelentkezéseket nem áll módunkban elfogadni! Kérdés esetén keressétek a főrendezőt (nagytibor95@gmail.com)!

Üdvözlettel: MMMK


AC nyílt próba felhívás

Az AC félévente néhány alkalommal nyílt próbát tart. Ez a rendezvény egy közönség nélküli „koncert”, gyakorlatilag egy színpadi próba, így gyakorlási lehetőség nekünk és a fellépő zenekaroknak is.

Miért jó ez nektek?

Az amatőr és félprofi zenekarok gyakran nem rendelkeznek a professzionális hangosítás tapasztalatával. Amennyiben Ti is közéjük tartoztok, ez egy remek lehetőség ennek megismerésére. Kipróbálhatjátok magatokat a színpadon, akár koncert előtt, akár csak szórakozásból - a közönséggel járó lámpaláz nélkül, nyugodt körülmények között.

Miért jó ez az AC-nak?

Az AC Live ugyan rendelkezik az élőzenés (koncertes) rendezvények hangosításához szükséges összes eszközzel, de nem áll rendelkezésre elegendő alkalom ezek használatának gyakorlásához. Ezért határoztunk úgy, hogy bevezetjük a „nyílt próba” rendszerét. Egy ilyen alkalom tökéletes az új tagoknak a hangtechnika gyakorlásához, a keverőpulttal való ismerkedéshez illetve a keverés gyakorlásához, esetleg a fénytechnika elsajátításához. Ezeken az alkalmakon általában teljes eszközparkot felvonultatva hangosítunk, így tehát külön front- és monitorkeverés történik, teljesen mikrofonozott zenekarral, igény szerinti monitorutakkal. Így az eszközeinket is jobban megismerhetjük.

Természetesen a „fellépés” mindenki számára ingyenes. Vendégeket (barátokat, barátnőket) korlátozott számban tudunk fogadni.

Időpontok:

 • 2017.03.10.
 • 2017.03.17.
 • 2017.03.31.
 • 2017.04.07.
 • 2017.04.27.

Jelentkezésetekkel és kérdéseitekkelaz alábbi e-mail címen találjátok meg őket:

ac-info@simonyi.bme.hu


MMMK Est

Sziasztok!

Ez a félév sem telhet el a menetrendszerinti rokk nélkül! Az első felvonás rögtön március 8-án, a Schönherz kollégium földszinti nagytermében lesz megtartva, nótát húzni pedig nem kisebb zenekarok jönnek el, mint a nálunk debütáló Ritual Glow, az I'm With The Monkey és az X-faktort is atomjaira bontó Jaggers! A belépés ingyenes!


Kinyitottunk!

Nemrég fejlemények érkeztek az internetszolgáltatással kapcsolatban, a héten várható megegyezés az ügyben. Így egyelőre kinyitottunk, reméljük ez így is marad.

A táblázat már megtalálható a honlapon. Aki regisztrált már, annak fontos információ, hogy a profiljára kattintván, az Időszakra jelentkezés-t nyomja meg, és csak ezután foglalhat!


Félév vége, következő kezdete

Sziasztok!

Az aktuális időszak véget ért. Köszönjük, hogy minket választottatok és nálunk próbáltatok, a következő félévben ismét várunk benneteket!

A következő héten szünetet tartunk, mivel kollégiumi költözések miatt nem tudunk benneteket fogadni, illetve a kollégium internet szolgáltatása is bizonytalan jelen pillanatban, ami miatt el is húzódhat szünetelésünk.

Minderről időben tájékoztatni fogunk benneteket!

Megértésetek köszönjük!


Karácsonyi szünet

Az ünnepek alkalmával a próbaterem zárva tart. Január 2.-tól újra várunk benneteket.


Kellemes ünnepeket kíván az MMMK!


MMMK Est

Nov.9. 18:30 SCH-FNT

A ZH- és beadandólavina alatt az életért küzdve mindenkiben megfogalmazódik, hogy milyen jó lenne már egy kicsit kiereszteni a fáradtgőzt. Mi is lenne tökéletesebb alkalom erre, mint a november 9-ei MMMK Est, ahol hús-vér zenekarok zenélnek Nektek egy egész estén át?

Elhívtunk vagy három dobhártyacirógató bandát, akik egy egész estére házhoz hozzák Nektek a rakkenroll hangulatát, hogy még a hidegbe se kelljen kimennetek.

Mindekinek ott a helye, aki:

 • szereti az élőzenét
 • önfeledten szórakozna egy estén át
 • megnézne néhány fergeteges bandát akcióban
 • nem tudja mit kezdjen magával november 9-én

Helyszín: SCH FNT

Fellépők és az est programja:

 • 18:30 - Kapunyitás
 • 19:30 - 20:00 - Reincarnation
 • 20:20 - 21:10 - ALTUM
 • 21:30 - 23:00 - Macbeth Agency

A belépés ingyenes, a jó hangulatról a fellépők, az élményt fokozó nedűkről pedig a Homár gondoskodik.

Tehát várunk titeket november 9. 18:30-tól az FNT-ben!


Első beengedések, foglalások

Problémák merültek fel az első beengedéseknél a weboldalon, miszerint nem mindig látható ki a beengedő, vagy van-e egyáltalán. Ha ilyen problémákat tapasztalnátok, írjatok a beengedőfőnökünknek: Nagy Tibor - nagytibor95@gmail.com.

Megértésetek köszönjük!


Sziasztok!

Ne feledjétek szerdán felrobban az FNT színpada! Ugyan az X-Factor még tart, de ennek ellenére ellátogat hozzánk a továbbjutott The Crossroads zenekar! Majd a fellépés után (gondolom) folytatják a versenyt..

Másik fellépőn sem szégyenkezhet, hiszen ők is a tavalyi MMMK Tehetségkutató győztesei között voltak. Ellátogat hozzánk az igen tehetséges Intent Mango zenekar!

Kezdés: 19:00 A belépés Ingyenes!

 • 20:00 - Intent Mango
 • 21:30- The Crossroads

Az esemény Facebook oldalát az alábbi linken érhetitek el.

Íme egy kis előzetes a zenekaroktól: - Intent Mango - The Crossroads

Tehát várunk mindenkit szeretettel 10.19-én, szerda este 19:00-től az FNT-be egy jó hangulatú veretésre!

Üdv: MMMK


Ha Te is olyan (leendő) Mérnök vagy, aki szeretne egy jót bulizni amíg még van egy kicsi szabadideje: ne habozz, gyere le hozzánk jövő hétfő este Klubhangulatban csapatni!

Amennyiben szeretnél énekelni vagy zenélni, az alábbi linken tudsz előzetesen jelentkezni a dalokra, de erre a helyszínen is lesz lehetőséged: link

A zenéléshez nélkülözhetetlen mikrofonokat, erősítőket és a dobszerkót mi biztosítjuk, neked csupán kedvenc hangszeredet kell magaddal hoznod.

A rendezvény mindenki számára NYÍLT és INGYENES!

Egy kis kedvcsináló videó egy régebbi estről: link


Sziasztok!

Véget ért a nyár, itt az új félév, így a Muzsika Mívelő Mérnökök Klubja ismét a húrok közé csap, hogy az élőzene kedvelői ősszel se maradjanak minőségi bulik nélkül.

Idei első rendezvényünk a nagy sikerű Félévkezdő Élőzenés Karaoke est, amin mindenkinek ott a helye, aki: Szeretné kipróbálni milyen érzés színpadon, élő kísérettel karaokezni. Megcsillogtatná hangszeres tudását színpadi körülmények között. Kikapcsolódna még egyszer, mielőtt teljes sebességbe vált a félév

Időpont és helyszín: 2016. 09. 07. 18:00 - SCH-FNT

Ha szeretnél énekelni vagy zenélni, ezen a linken tudsz előzetesen jelentkezni a dalokra, de erre a helyszínen is lesz lehetőség. A zenéléshez nélkülözhetetlen mikrofonokat, erősítőket és a dobszerkót mi biztosítjuk, nektek csupán kedvenc hangszereteket kell magatokkal hoznotok.

Az esemény facebook oldala: Arcoskönyv

Egy kis kedvcsináló videó egy régebbi estről: Mötál

Tehát várunk szeretettel 09.07-én, szerdán 18:00-tól az FNT-be egy király karaokera, ahol a basz@tás garantált!

Üdvözlettel: MMMK


Sziasztok!

Az MMMK hétfőn (9.5.) újra megnyitja kapuit.

A próbátok megkezdése előtt az alábbi teendőitek vannak:

 1. Regisztrálj az mmmk.sch.bme.hu weboldalon.
 2. Iratkozz fel a levlistánkra. https://lists.sch.bme.hu/wws/subscribe/mmmk
 3. Töltsd ki a profilod, majd jelentkezz időszakra. Ha korábban regisztráltál, ellenőrizd, hogy az elérhetőségeid még aktuálisak-e!
 4. Ha nem csak egyedül szeretnél próbálni, akkor regisztráld zenekarodat is az oldalon, a zenekar menüpont alatt. Miután létrejött a zenekarod, már a banda nevében is foglalhatsz időpontot.
 5. Olvasd el a honlapon a szabályzatban foglaltakat. A szabályzat nem ismerése nem ment fel annak betartása alól!
 6. A fentiekkel kapcsolatban bármilyen probléma esetén írjatok a levlistára.

Üdvözlettel: MMMK Vezetőség