Főoldal

Ismét lehet énekelni

Kedves próbálóink!

Sikerült megjavítani a végfokot, mostmár biztonságosan használható! Köszönjük a türelmeteket!

Meghibásodott végfok

Kedves próbálóink!

A próbateremben található  passzív hangfalhoz tartozó végfog erősítő meghibásodott és nem használható biztonságosan, így határozatlan ideig sajnos nem lehet éneket és mikrofont használni!

Megértéseteket köszönjük!

Hiányos teremfelszerelés!

Sziasztok!

Augusztus 2 és 13 között erősen hiányos lesz a próbaterem felszerelése. Nem lesz elérhető a Ludwig dobszett továbbá a basszusfej, a Line6 és a Fender erősítők. Ez idő alatt a Peavey, a fullcsöves erősítőket, és a BasiX dobszettet, basszerládát saját erősítővel tudjátok majd használni!

Megértéseteket köszönjük


Kedves Próbálóink!

Főként az ünnepek és a vizsgaidőszak, illetve a hosszú téli szünet miatt a beengedőink elérhetősége labilissá válik, sajnos a következő 1-1,5 hónapban nem mindig lesz biztos hogy fog tartózkodni beengedő a kollégiumban. Ez a hiány inkább az ünnepekben illetve a vizsgaidőszak utáni szünetben lesz a legnagyobb, a terem továbbra is foglalható lesz, viszont kérlek számoljatok azzal hogy nem garantált hogy be fognak tudni engedni titeket.

Megértéseteket köszönjük!

Kellemes ünnepeket és sikeres vizsgaidőszakot kíván az MMMK!


Próbaterem nyitás

Sziasztok!

Kinyit újfent az MMMK próbaterme.

A foglalás a megszokott módon zajlik majd, de sajnos megfogyatkoztak a soraink, így nem tudunk minden régebben elérhető időpontot biztosítani. Foglalási howto továbbra is a szabályzatban olvasható.

A félév során még változhat a beengedőink időbeosztása, akár újak időpontok is lehetnek, ennek értelmében a foglalási táblázat is változhat, kísérjétek figyelemmel.

Jó próbálást kívánunk!


Mélyen Tisztelt Próbálóink!

Sajnálattal kell közölnünk, hogy a vírus miatt kialakult helyzetben próbatermünket kénytelenek vagyunk határozatlan időre bezárni. Amint javul a helyzet, levelezőlistáinkon értesítünk titeket a fejleményekről.

Üdvözlettel.: MMMK


helyszín : Schönherz Kollégium, Irinyi József u. 42.

időpont :02.29. szombat, 20:00–1:00

Kapunyitás 20:00

Belépés ingyenes!

Jam session jelentkezés: link

  • K: Nem baj, ha nem vagyok profi zenész?
  • V: Egyáltalán nem, bőven elég, ha egy hangnemet tudsz tartani (nagyjából)
  • K: Tényleg bárki játszhat?
  • V: Ha kitöltötte a jelentkezést, biztosan. Utána ahogy lesz hely.
  • K: Milyen hangszer lesz elérhető a helyszínen?
  • V: Amire mindenképp lehet számítani: dobfelszerelés, basszuserősítő (fej+láda), 2 gitárkombó, 1 szinti.
  • K: Meddig tartanak a jam sessionök?
  • V: Patrikkal 11-ig fix, de ő utána is marad, és önszerveződően tovább is lehet, kapuzárás 1-kor.
  • K: Mit lehet fogyasztani közben?
  • V: Pizza és sör lesz, a kiváncsiknak még azt is kiírjuk, milyen, de biztos szeretni fogjátok!

Győr, Sopron, Budapest, Koppenhága, Stockholm stb... zenekarok, tanítványok... - epizódok Sebestyén Patrik gyorsan felívelő karrierjéből! De vajon mennyiben fűzi őt más viszony a zenéhez, mint minket, egyszerű hobbizenészeket? Milyen titkokat köszönhet a gyerekkora óta tartó elhivatott és lelkes zenetanulásnak? Mit tud nekünk elmondani - és bemutatni - mindebből? Ha erre vagy kiváncsi azért, ha csak egy jó ingyen koncert és beszélgetés érdekel, azért gyere el rendezvényünkre!

Az est első programja Patrik bemutatkozója szóban és zenében. Továbbá egy sor zeneelméleti érdekességet mutat be nekünk példákkal, aminek köszönhetően várhatóan sokkal izgalmasabbá és színesebbé válik számunkra a zenélés és zenehallgatás!

És az izgibb rész még ez után kezdődik: JAM SESSION Patrikkal, ahol az elhangzottak élőben kipróbálhatók, meghallgathatók. Bárki jelentkezhet erre! Az estet egy teljesen nyílt jam zárja éjszakába nyúlóan. Mindeközben némi harapnivalóval és szomjoltóval is kedveskedünk.


Hurrá nyit a próbaterem!

Sziasztok!

2020. 01. 13-án az MMMK próbaterem megnyitja kapuit a zenélni vágyó hölgyek és urak előtt!

Üdvözlettel, Szurovcsják Ádám (+36308330662) MMMK beengedőfőnök


Pengetőkért zargasd beengedőinket! :)


Kapunyitás: 19:30

Helyszín: Schönherz kollégium földszinti nagyterem (FNT)

FB event: link

Belépés ingyenes!

ALTUM

2015 novemberében álmodtunk egy nagyot és elindultunk a pop-rock zene nagyszerű világába. De arra még mi sem számítottunk, hogy 4 év elteltével egy saját budapesti koncerttel ünnepelhetjük meg a születésnapunkat! Szeretnénk felejthetetlenné tenni számotokra is ezt a napot, ezért rengeteg új számmal, még soha nem használt látványelemekkel és a megszokott hangulattal készülünk!. Gyertek és koccintsatok egyet velünk az egészségünkre!

Az est hangulatát további két zenekar alapozza meg:

Our Last Drop

"Zeneileg a régi és az új stílusok fúziójában hiszünk, így dalainkban egyaránt megtalálhatóak old school rock elemek, illetve friss, inkább metálra jellemző breakdown-ok. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk a szövegcentrikus dalok írására, magyar nyelven!"

SINS

"Ilyen alter rock"

További infók hamarosan!


Hurrá nyit a próbaterem!

Sziasztok!

2019. 09. 16-án az MMMK próbaterem megnyitja kapuit a zenélni vágyó hölgyek és urak előtt!

A próbateremmel kapcsolatos szabályokról az oldalon olvashattok, illetve az első félévi próbád alkalmával az aktuális beengedőd fog tájékoztatást adni!

Az oldalon a "Foglalás" fülön tudtok időpontot foglalni az adott hétre. Az aktuális hét foglalási táblája az azt megelőző vasárnap estétől érhető el! Ha még nem próbáltál nálunk, akkor először regisztrálnod kell az oldalon, majd a "Profil" fülön jelentkezned kell az aktuális időszakra (olyan ez, mint a Neptun, nem kell megijedni). Az aktuális időszakra egyébként mindenkinek jelentkeznie kell!

Zenekarban minden jobb: Ha zenekarral jönnétek próbálni, akkor fontos, hogy a foglalást is a zenekari profillal tegyétek meg, hogy a beengedők tudják, hogy hány embert kell fogadni. Ha még nincs zenekari profilotok, akkor írj egy emailt a szuri.adam@gmail.com címre, amelyben írd meg zenekarod nevét és a zenekar tagjait! Korábbi zenekarok esetleges tagcserélődéseit is jelezzétek felém!

Zenekaroknak lehetőségük van állandó időpontot foglalni, erről később tájékoztatunk titeket!

Ha bármi kérdésetek van forduljatok hozzám bizalommal!

Üdvözlettel és köszönettel, Szurovcsják Ádám (+36308330662) MMMK beengedőfőnök


Muzsika Mívelő Mérnökök Klubja

Facebook